073-6563832
info@ojbs-delichtstraat.nl
Brabantlaan 73, 5262 JH Vught

Samen kleur geven aan ontwikkeling

Jeelo

JeeloOJBS De Lichtstraat heeft als doel om alle leerlingen meer optimaal te laten leren. Voor het onderdeel wereldoriëntatie maken wij daarvoor gebruik van het programma Jeelo. Met Jeelo beschikken we over 12 projecten en 6 uitdagingen waarvoor de kinderen van de Lichtstraat staan.

Filmpje Jeelo uitdagingen

De kinderen op de Lichtstraat leren met Jeelo niet meer in vakken, maar gaan maatschappelijk betrokken aan de slag met projecten. Ze benutten elkaars talenten en leren leren. Het samen leven, samen werken en zelfstandig werken staan hierbij steeds centraal.

Filmpje Jeelo pijlers

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Daarom werken wij met ontwikkelingslijnen en leerroutes op maat. We streven ernaar dat elk kind een eigen inlogcode voor “Mijn Jeelo” krijgt. U kunt daarin meekijken met wat uw kind leert.

Filmpje Jeelo ontwikkelingslijnen

Als ouder kunt u een bijdrage leveren aan onze JEELO projecten. U kunt immers door uw beroep of ervaring deskundig zijn op een onderdeel van een project. U werkt bijvoorbeeld in de zorg, gezondheid, dienstverlening, techniek, bouw, detailhandel, industrie, kunst, landbouw, economische sector of bij de overheid. Of u heeft een hobby. Het komt allemaal aan de orde in onze projecten. Inhoudelijke bijdragen van onze ouders zijn daarom altijd zeer welkom. Hierdoor worden verbanden gelegd tussen dat wat uw kind leert op school en wat er in de wereld om hem heen gebeurt. Zo wordt elk project dus levensecht!

Laat het ons a.u.b. weten waarin u deskundig bent en waarmee u de kwaliteit van ons onderwijs zou kunnen en willen verbeteren.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...